Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahájení školního roku 2024/2025

Výsledky dotazníkového šetření ohledně provozu školní družiny.

Moc děkujeme za vyplnění. 

Dotazník nám vyplnilo celkem 12 respondentů, jeden respondent neuvedl platné jméno. Deseti respondentům vyhovuje jak otevření ranní družiny v 7 hodin, tak i  uzavření v 15 hodin. Pouze v jednom případě nevyhovuje otevření družiny v 7 hodin a uzavření v 15 hodin. S výsledky bude seznámen pan starosta, ale nepředpokládáme, vzhledem k finanční situaci, změnu otvírací doby ŠD. Pokud by měl někdo z rodičů zájem nahlédnout do výsledků dotazníkového šetření, ozvěte se.

Odpovídáme na častý dotaz rodičů ohledně vyplnění lístků do ŠD. Pokud žáci při polední pauze neodejdou z budovy a setrvají ve školní družině, musí vyplnit zápisní lístek do školní družiny také. 

 

Školní rok 2024/25 zahájíme v pondělí 2. září 2024 v 8 hodin. Výuka bude ukončena v 8.45 hodin. Prvňáčci se možná zdrží o trochu déle. Školní družina bude v provozu do 13 hodin. Ranní družina bude  od 7. 00 hodin. V úterý a ve středu  bude vyučování končit v 10.40 hodin, v první třídě bude výuka ukončena v 9.35. Školní družina bude v provozu bez omezení. Od čtvrtka 5.9. bude probíhat výuka dle stanoveného rozvrhu. 

Přihlášky do školní družiny rozdáme žákům v úterý, vyplněné přihlášky je nutné vrátit nejpozději do pátku 6. září ! 

Sešity, učebnice, pracovní sešity a některé další pomůcky obdrží žáci všech tříd opět zdarma. A to i přes skokové zdražení. Děti z 1. třídy si mohou vzít 2. září aktovku, aby si mohli odnést některé učebnice, pomůcky a dárky.

Na zahájení školního roku připravujeme pro rodiče online třídní schůzku.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zahájení školního roku 2024/2025